Vanavond beleefde Gordon Gaat Trouwen zijn ontknoping. Heeft hij gekozen voor Manuel of werd het toch Rogier? Ga even rustig zitten...

Article continues after the ad

Avontuurlijk

In de finale van Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? was te zien hoe Gordon op een allesbeslissende date ging met zijn huwelijkskandiaten Manuel en Rogier. De kandidaten werden letterlijk en figuurlijk voor de leeuwen gegooid, want het drietal ging op safari nabij Kaapstad. Niets mis met een avontuurlijke date, maar toen Rogier was omsingeld door leeuwen werd het even akelig spannend. Uiteraard kon liefdesrivaal Manuel de humor er wel van inzien: “Ik heb die leeuw geregeld om jou te vermoorden.”

Het moment

Gelukkig kwam het drietal zonder kleurscheuren thuis en was dan echt het moment daar om zijn gasten te vertellen welke kandidaat uiteindelijk ging trouwen: werd het de charmante Italiaan Manuel of de liefdevolle Rogier? Gordon twijfelde of Manuel niet te perfect was voor hem. Tegelijkertijd vroeg hij zich af of de ingetogen Rogier wel bestand was tegen een leven in de spotlights.

Uiteindelijk kon de twijfel het niet winnen van de liefde. In een onverwachte wending gaf Gordon aan dat hij niet verliefd genoeg was om met een van de heren in het huwelijksbootje te stappen. Niet verwonderlijk viel die keus niet bij alle trouwe kijkers in de smaak! Volgend jaar beter?