Adele

De fans van Adele moesten even drie keer met hun ogen knipperen toen ze de nieuwste foto van hun idool zagen. De zangeres lijkt namelijk met haar slanke figuurtje en blonde lange krullen in niets meer op de vrouw die ze vroeger was. 

Article continues after the ad

De lookalikes zullen wel weer kwaad worden, want zangeres Adele heeft de afgelopen tijd een behoorlijke metamorfose doorgemaakt. Eerder viel ze al meer dan 20 kilo af, maar nu blijkt ze ook haar haren te hebben laten groeien en is de stijltang in geen velden en wegen meer te bekennen. Bekijk hieronder het resultaat! 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op


Diverse reacties

Fans raken onder de nieuwste foto van de popidool niet uitgepraat over de transformatie die ze heeft gemaakt. De reacties lopen echter wel ver uiteen. Waar de ene fan duidelijk laat blijken Adele totaal niet meer te herkennen, moedigt iemand anders haar juist aan. "Je ziet er prachtig uit, maar dat zag je vroeger ook al." Een andere volger is iets minder enthousiast. "Ik vond je vroeger leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt."