Afgelopen week rolde de nieuwe trailer van Hellboy het internet op. De redactie van Superguide was niet laaiend enthousiast. En daar staan we blijkbaar niet alleen in, want nu heeft ook een hardcore Hellboy-fan van zich laten horen.

Article continues after the ad

Natte scheet

De officiële trailer van Hellboy was een beetje tam. En dat was raar want Neil Marshall (die Oscarwinnaar Guillermo del Toro opvolgt als regisseur) had beloofd dat het allemaal reuze grimmig en duister zou worden. Bloed tegen de muren, dat idee. Maar nope, de trailer - tóch het eerste moment, zeg maar, het voorspel van je film - dat was een beetje een natte scheet. Het had een rare highschool movie vibe en nou ja, kijk zelf maar:

 

Creatief met trailer

Dat vond ene Tim Gonzales ook, en die nam de trailer onder handen. Aan de ene kant zeggen we tegen Tim ‘dude, get a job’, maar aan de andere kant…. Supercool! Tuurlijk is het wat efficienter om te denken ‘wat een k-trailer’ en door te gaan met je leven, maar deze vent is achter z’n computer gekropen en heeft de trailer gemaakt waar hij op hoopte.

Dit is het geworden. Wat vind jij ervan?