Ryan Reynolds-fan Michael Bramley zorgt voor een bizarre wending in de toch al bizarre 'kindvriendelijke' versie van Deadpool 2: Once Upon a Deadpool. Eind vorig jaar tweette hij namelijk een verhaalideetje naar Reynolds en in de eerste trailer zien we EXACT dat. Uh...? 

Article continues after the ad

Is het een gevalletje 'plagiaat' of extreem toeval? Bramley vindt het in ieder geval "fucking eerie" dat zijn exacte voorstellen terugkomen in de eerste trailer, zo vertelt 'ie aan Io9.
 

 

Hierin leest Deadpool het ultra-groffe Deadpool 2-plot voor aan The Wonder Years-ster Fred Savage. Zo verandert de film, die een r-rating had, in een PG 13-versie voor de kids. En dat is precies wat Bramley in zijn tweet al voorstelde.
 

 

Reactie

Ryan Reynolds, naast hoofdrolspeler ook een van de schrijvers, moet nog reageren, maar Bramley verwacht op zijn minst een excuus-filmpje van Deadpool. Het begon overigens allemaal toen Bramley's vrouw hem vertelde over de trailer. Bramley legde uit wat 'ie vorig jaar al tweette en plots ging er een 'wtf'-lampje branden.
 

 

Omkopen!

De superfan grapt dat hij niet vies is van keiharde centen ter compensatie. "I can absolutely be bought and my prices are reasonable". Verschillende Amerikaans media gaan met het bizarre verhaal aan de haal dus een officiele reactie van Reynolds laat vast niet lang meer op zich wachten!
 

 

Het is nog niet bekend of Once Upon A Deadpool ook in de Nederlandse bios gaat draaien. Amerikanen kunnen er vanaf 12 december al van genieten.