Hitzangeres en mediasensatie Famke Louise doet in de nieuwe podcast van YouTuber Monica Geuze een opvallende onthulling. Ze zou namelijk weigeren om mee te doen aan Temptation Island VIPS, maar zij en haar bae Ronnie zouden het absoluut aankunnen.

Article continues after the ad

“Ik zeg je heel eerlijk: ik zou het kunnen, maar ik ga het niet doen”, zo vertelt ze. Jammer! We zullen haar en vriendje Ronnie Flex dus nooit op het tropische eiland zien. Eerder deden wij al wel wat suggesties: deze 8 BN’ers zouden namelijk wél mee moeten doen aan Temptation Island VIPS
 

Ook Tim Hofman niet

We kunnen na Monica’s podcast óók nog een andere BN’er afstrepen: Tim Hofman (die recent nog flink actievoerde voor een beter kinderpardon; wat lukte). Ook hij zat bij Monica op de bank en heeft totaal geen zin om met zijn Lize mee te doen aan Temptation.


Een miljoen?!

Volgens Tim zijn hij en zijn vriendin “de saaiste ooit”. Monica weigert overigens ook, al zou ze het voor een miljoen wel gaan overwegen. Famke absoluut niet. Die laat dat miljoen liever links liggen. De rest van de podcast kun je overigens gewoon hieronder bekijken.
 

 

Temptation hype!

Momenteel zijn de eerste drie reguliere Temptation Island 2019-afleveringen te zien op Videoland. De eerste kwam donderdag ook al voorbij op RTL 5. Ben je nog niet helemaal up-to-date? Maakt niet uit. Maak eerst maar eens rustig kennis met de bloedmooie nieuwe verleidsters en de nieuwe verzameling knappe verleiders.