Famke Louise, docuserie

Famke Louise maakte de afgelopen tijd niet alleen behoorlijk wat ups mee, maar ook zeker wat downs. De veelbesproken zangeres bespreekt dit alles in haar nieuwe driedelige docuserie Famke Next, die vanaf dinsdag op Videoland staat!

Article continues after the ad

Famke Louise is niet meer weg te denken uit de media. Van haar optredens bij The Masked Singer, het maken van haar documentaire over bont, de hele campagne van #ikdoenietmeermee en de haat die daarop volgde tot de tijd daarvoor. De vraag is: wat doet al deze aandacht met de pas 21-jarige Famke Meijer, beter bekend als Famke Louise?

Een andere kant

Nou, heel veel. Een paar dagen terug vertelde Famke nog heel openhartig over haar burn-out en dat blijkt nog maar het topje van de ijsberg. We gaan in de docu zien hoe Famke omgaat met haar kwetsbaarheid en een zoektocht start om zichzelf dag in dag uit weer opnieuw uit te vinden onder het toeziend oog van een groot publiek. "De reden waarom ik aan deze documentaire heb meegewerkt is dat veel mensen mij denken te kennen, maar zij zien natuurlijk alleen Famke Louise en niet wie ik in het dagelijkse leven echt ben. Ook ik ben iemand die net zoals ieder ander tegen dingen aan loopt in het leven", legt ze alvast uit.

Geen onderwerp geschuwd

Het belooft een openhartige docu te worden waarin er geen onderwerp wordt geschuwd. Of het nu draait om het stoppen met het management, haar relatie die onlangs op de klippen liep, haar familie of de mediastorm na haar optreden: het komt allemaal voorbij. Bekijk hier alvast een kort fragment.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Famke Next: vanaf 10 november te zien.

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op


De driedelige documentaireserie Famke Next is vanaf dinsdag 10 november exclusief te zien bij Videoland.