Famke Louise, Powned

Famke Louise heeft zich net als diverse collega's op social media aangesloten bij de hashtag #ikdoenietmeermee. De zangeres wil alleen duidelijk niet overal een reactie geven op waarom ze meedoet.

Article continues after the ad

"Nee, ik houd mijn bek niet", schreef Famke Louise gisteren nog bij een video op haar Instagram. Behalve dan tegen Dennis Schouten van PowNed, zo blijkt nu.

Geen statement

De zangeres zag de camera's van Powned duidelijk niet aankomen. "Famke, we hebben lang op je gewacht. Er is een beetje ophef. Mag ik je daar wat over vragen?" vraagt Dennis Schouten in de onderstaande video. Aan alles blijkt dat Famke daar totaal geen zin in heeft. "Ik ga zeker een statement naar buiten brengen, maar niet bij Powned. Kijk vanavond gewoon naar Jinek", maakt ze duidelijk waarna ze vervolgens de microfoon van de verslaggever naar de grond tikt.

Geen informatie

Dennis Schouten geeft niet zomaar op en blijft de zangeres achtervolgen. "Bro, wat is niet duidelijk voor jou?" schreeuwt de zangeres er achteraan. "Als ik informatie wil geven, dan doe ik dat niet bij jou." Vanavond schuift ze daarentegen wel aan bij Jinek om te praten over waarom ze zich heeft aangesloten bij #ikdoenietmeermee. Angela de Jong denkt er alvast het zijne van.

Jinek is rond 22:20 uur te zien op RTL 4.