Famke Louise

Een tijdje terug zat hitsensatie Famke Louise nog een extreem warrig verhaal af te steken bij Eva Jinek. Ze was toen nog een #ikdoenietmeermee-influencer, maar met de nodige hulp van IC-hoofd Diederik Gommers is ze 'herboren', lijkt het wel. Kijkers waren onder de indruk van haar tweede Jinek-interview gisterenavond!

Article continues after the ad

Famke schoof dit keer zonder spiekbriefje aan, kwam beter uit haar woorden en legde uit dat ze nu wél een beter beeld heeft van corona en wat het met een mens kan doen en dat allemaal door Diederik Gommers. De IC-specialist belde haar dagelijks op na de veelbesproken Jinek-uitzendingen en dat is toch mooi. Famke kreeg nogal wat haat over zich heen. Ze raakte ook nog een klus kwijt, moest beveiliging inschakelen en ging al eens diep door het stof.

'Ik begrijp het beter'

"Ik wil u bedanken dat u voor mij de tijd heeft genomen. Door de extra uitleg begrijp ik het nu een stuk beter", zei Famke tegen Gommers, die erg blij is dat hij nu met Famke kan samenwerken om jongeren beter te bereiken. "De beleidsmakers zijn allemaal 50+. Toen ik twintig was had ik ook andere prioriteiten", reageerde het IC-hoofd.

Bodyguards

De Jinek-uitzending van twee weken geleden had nog veel nare gevolgen voor de zangeres. "Ik moest met bodyguards over straat. Ik werd mentaal kapot gemaakt", legde ze uit. "Voor mijn gevoel zat ik er met de beste intentie. Ik kon mezelf alleen niet goed genoeg verwoorden. Ik was ook gestrest." Uiteindelijk komt er - ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit - ook nog iets goed voort uit al deze heisa: "Ik ga een mondkapjeslijn lanceren. De opbrengst daarvan gaat naar Goede Doelen Nederland. Ik vind mondkapjes sowieso cool. Ik droeg ze al in mijn eerste videoclip."


Reacties

Uiteraard waren er ook de nodige kijkers die Famke nog steeds niet al te snugger vinden, zelfs na deze 'revanche', maar het overgrote deel van de twitter-kijkers liet zich juist positief uit over Famke 2.0. "Dat Famke Louise er van heeft geleerd zegt ook dat ze haar verantwoordelijkheid neemt en daar neem ik mijn petje ook voor af!", klinkt het in de comments. "Diederik Gommers en Famke Louise zijn een prachtig voorbeeld van wat er kan gebeuren als je oprecht naar elkaar gaat luisteren."