De spraakmakende Michael Jackson-docu Leaving Neverland houdt sinds de première op het Sundance-festival vele fans en tegenstanders in zijn greep. De film, die het vermeende kindermisbruik van Jackson aan het licht brengt, mag volgens Michael’s familie absoluut niet op tv komen.

More content below the advertising

Advocaten van de Jackson-familie stuurden deze week een gedetailleerde brief aan HBO, in handen van The Hollywood Reporter (lees ‘m hier in zijn geheel), met het verzoek om samen te praten. De familie wil absoluut niet dat de ‘pedodocu’ op de buis komt. Zij geloven tenslotte dat Michael onschuldig is.
 

 

Vooralsnog staat de première gepland voor 3 maart, bij ons komt de film op 8 maart op tv.
 

Ruzie

Het begint dus op te lopen tot een ruzie met alleen maar verliezers, zo lijkt het. In de eerste plaats natuurlijk ook voor de hoofdrolspelers van de docu, Wade Robson en James Safechuck, die beweren dat Michael ze – toen ze nog kinderen waren - op verschillende manieren seksueel misbruikte.
 

Fans van Michael Jackson kunnen het óók niet meer aan: ze zijn een petitie gestart in de hoop dat Leaving Neverland niet op tv komt.
 

 

Woest

Eerder klapte de familie al bijna uit elkaar van woede. Volgens de nabestaanden bewijzen eerdere rechtszaken dat de King of Pop onschuldig is. De regisseur van Leaving Nederland sloeg meteen terug: “They have a very precious asset to protect. Every time a song plays, a cash register goes ‘ka-ching’. It doesn’t surprise me that they’ve come out fighting in defense of their asset.”

De VPRO zendt de docu op 8 maart uit op NPO 3. In zijn geheel! (de volledige vier uur dus)
 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.