chateau meiland martien erica afscheid kasteel Marillaux

Na een laatste knalfuif hebben de Meilandjes vanavond afscheid genomen van hun Chateau in Frankrijk. Of nou ja, dat was de bedoeling… De potentiële koper zorgde echter voor problemen!

Meilandjes voor het laatst in Frankrijk

In de Chateau Meiland-aflevering van vanavond was te zien hoe de Meilandjes nog één laatste keer naar Frankrijk afreisden. Het was namelijk tijd om afscheid te nemen van hun kasteel: Chateau Marillaux… Een emotioneel moment? Niet voor Erica, die aangeeft geen spijt te hebben van hun vertrek: “Het is een heerlijke plek. Het moet alleen niet vol zitten met gasten, want dan word je helemaal gek.” Martien stelt achteraf echter dat hij de verkoop nog wel twee jaar uit had willen stellen. “Ik vind het zo heerlijk hier”, horen we hem meerdere keren zeggen. Dat sentiment delen de kijkers, die blij zijn dat de Meilandjes weer in Frankrijk zijn:

Chateau Marillaux-koper heeft corona?

Ondanks dat er tijdens het feestweekend vrij diep in het glaasje werd gekeken, moesten er ook nog wat serieuze zaken afgehandeld worden. Of nou ja, dat was de bedoeling. De koper die langs zou komen, gaf namelijk aan positief getest te zijn op corona. Martien en Erica zijn sceptisch. Ze geloven de man niet en menen dat er eigenlijk iets anders aan de hand is. Ze zijn al vier maanden met deze potentiële koper in de weer, maar zijn er nu helemaal klaar mee! De Meilandjes twijfelen daarom of dit wel echt hét afscheid van het Chateau was….

Article continues after the ad

Gelukkig weten wij inmiddels wel beter! Het kasteel werd uiteindelijk voor een lekker zakcentje verkocht. En na een omzwerving naar Hengelo is de hele fam inmiddels neergestreken in Noordwijk.

Dit was de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland. Droog je tranen echter snel! De razend populaire realityserie is nu alweer verzekerd van een nieuw seizoen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.