Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Martien, Erica en Maxime Meiland uit SBS6-hit Chateau Meiland zijn volgens de website Bekende Buren al aan het verhuizen! Ze maken dus flink werk van hun woonboerderij in Hengelo.

Article continues after the ad

Alhoewel ze voor hun Franse chateau naar verluidt nog géén nieuwe koper hebben kunnen vinden, weerhoudt dat de fam er blijkbaar niet van om die verhuizing gewoon door te zetten. "Afgelopen vrijdag 31 juli om iets over achten 's morgens konden de Meilandjes zich eindelijk eigenaar noemen van de woonboerderij in het Gelderse plaatsje Hengelo", schrijft Bekende Buren.

Verhuizen

In seizoen 4 van Chateau Meiland (dat we gewoon twee keer zo vaak kunnen checken) gaan we zien hoe De Meilandjes uiteindelijk hun intrek nemen in deze indrukwekkende nieuwe villa-boerderij - inclusief darkroom van Martien. Daar zijn ze nu dus mee begonnen, tenminste: áls we de bronnen van Bekende Buren mogen geloven. "Eerder was al de eerste verhuiswagen gesignaleerd, die meubels van de familie aan het uitladen was. Ze kochten de woonboerderij voor een bedrag van 955.000 euro en namen er een hypotheek op van 420.000 euro."

Nadège-heisa

Nadège zal de berichten met de nodige emoties tot zich nemen. Zij ligt naar het schijnt nog altijd in de clinch met de fam vanwege haar ontslag. Martien en Erica hadden vanwege de coronacrisis simpelweg geen werk meer voor de huishoudster, maar daar kon zij zich absoluut niet in vinden. En toen begon het moddergooien. Met de verhuizing naar Nederland nemen De Meilandjes dus niet alleen afscheid van het Franse B&B leven, maar óók definitief van Nadège. Dat zorgt waarschijnlijk voor de nodige tranen in de aankomende uitzending van seizoen 4 want de fam draagt haar nog steeds een warm hart toe.

Familie Meiland en Nadège

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.