Familie Meiland

Oeps! Die buurtborrel waar De Meilandjes het laatst over hadden? Ter ere van hun komst naar Hengelo? Die blijkt toch niet voor álle dorpelingen te zijn...

Article continues after the ad

Kijkcijferkoningin Maxime Meiland - die momenteel op een roze wolk zit met haar nieuwe bae - haalt in een nieuw Insta-filmpje ("ik heb een dringend verzoek") de angel uit het verhaal. De Meilandjes willen namelijk een uit de hand gelopen Project X-situatie voorkomen!

Niet iedereen uitgenodigd

De fam kondigde een tijdje terug in een interview aan dat ze een remigratie-borrel wilde houden, in een restaurant in Hengelo. Voor de dorpelingen, zo klonk het toen. Maar ja: dat is in corona-tijd sowieso al niet verstandig, maar wie weet komen er nu ook allerlei fans op af. Daarom wil Maxime even duidelijk maken dat toch niet iedereen is uitgenodigd en dat ze gewoon met een gastenlijst werken. 

Maxime Meiland in Chateau Meiland


'Beetje stom geweest'

"Wij zijn een beetje stom geweest om te zeggen: het is voor de dorpelingen", geeft ze goudeerlijk toe. Dat het hele dorp plus allerlei fans willen komen wijnen is natuurlijk niet de bedoeling. "We zijn toch een beetje bang dat er heel veel mensen opeens straks daar naar het restaurant gaan en dat willen we natuurlijk niet hebben want het is gewoon een gesloten feest. En ja weetje, je wilt geen Project X hebben snappie?" En voor wie die boodschap nog niet duidelijk genoeg vond: "Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.