Familie Meiland en Nadège

De Meilandjes schieten te hulp bij hun huishoudster Nadège! Inmiddels gaat het niet zo goed tussen de Française en de fam, maar tijdens de opnames van het aankomende vierde seizoen was het gelukkig nog wel koek en ei.

Article continues after the ad

Vanaf 31 augustus kunnen we dubbel zoveel 'wijnen, wijnen, wijnen!'. Het vierde seizoen van Chateau Meiland is dan namelijk twéé keer per week te zien. Gelukkig keert Nadège ook gewoon terug in de serie en Maxime verklapte gisteren in Shownieuws wat we daarvan kunnen verwachten.

Huizenjacht

"Wat je wel gaat zien in de serie is een zoektocht met ons naar een huis", kondigde Maxime aan. Nadège woont (of woonde?) blijkbaar in een vrij gevaarlijke buurt. "We gaan met haar panden bezichtigen zodat ze een ander plekje kan vinden. Ze woont nu in een wijk waar auto's in de fik worden gestoken en drama is."

Heibel

Momenteel gaan De Meilandjes en Nadège niet zo lekker. Zo moesten ze vanwege de coronacrisis helaas afscheid nemen van hun huishoudster. Er was simpelweg geen werk meer voor haar. Nadège was het daar overduidelijk niet mee eens en haalde publiekelijk uit naar de fam. Door alle ongetwijfeld moeilijke en heftige momenten zit Nadège nu zelfs aan de antidepressiva. De grote vraag is nu of we ook iets van die ruzie te zien krijgen in het nieuwe seizoen!

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag én donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.