Nadège in Chateau Meiland

De Meilandjes zitten momenteel in thuisisolatie. Ze hebben gelukkig wél een gigantisch kasteel tot hun beschikking, maar dat geldt helaas niet voor hun trouwe huishoudster Nadège...

Article continues after the ad

Voor de Chateau-medewerkster is het momenteel une catastrophe. Ze zit vast in haar kleine woning in Limoges. "Nadège heeft zelf gebeld twee dagen geleden dat zij natuurlijk ook opgesloten zit in haar appartementje", zei Martien deze week tegen Shownieuws. "Ze gaat alleen maar met haar hondje vijf meter naar buiten om een plasje te doen, maar verder zit zij ook opgesloten."

Gemis

Nu Martien, Maxime en Erica het even zónder Nadège moeten doen, beginnen ze haar toch wel te missen. Maar dat werkt twee kanten op. "Ze mist ons wel. En wij haar ook. Maar ze kan verder toch niks doen, want we hebben geen gasten."


Terug naar Nederland

Zodra de Meilandjes waarschijnlijk later dit jaar terug naar Nederland verhuizen - en 't chateau dus succesvol hebben weten te verkopen, dat moet nog wel even gebeuren - blijft Nadège zo goed als zeker in Frankrijk. Eerder zei Martien nog dat ze best mee mag naar hun nieuwe Nederlandse villa. Toch lijkt het erop dat de huishoudster haar zinnen zet op een nieuwe woning in La France.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt ook wekelijks één aflevering vooruitkijken op KIJK.