De comedyserie Familie Kruys krijgt een nieuw seizoen. De opnames van de vijfde reeks gaan volgend jaar van start!

Article continues after the ad

Familie Kruys cast lid Esmée van Kampen op Instagram

De fans van Familie Kruys kunnen ook volgend jaar weer rekenen op hun favoriete comedyserie. Een officiële aankondiging is er nog niet, maar Familie Kruys cast lid Esmée van Kampen klapte op haar Instagram-account uit de school. Toen de actrice door een van haar fans werd gevraagd of er een nieuw seizoen in de maak was, antwoordde zij: “Krijg ik veel vragen over. As we speak wordt Familie Kruys seizoen 5 geschreven en we gaan in het nieuwe jaar draaien.

Cliffhanger voor Familie Kruys seizoen 5

Helemaal verrassend is de terugkeer van de prettig gestoorde familie niet. Het vierde seizoen eindigde met een dijk van een cliffhanger, die schreeuwde om een vervolg. En misschien nog wel belangrijker: de sitcom met Linda de Mol en Rop Verheijen als vaste Familie Kruys cast leden, kan iedere week op prima kijkcijfers rekenen! Het is helaas nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen precies in première zal gaan. Maar aangezien de opnames nog moeten beginnen, houden we onze adem niet in. In de tussentijd kunnen we nog even geniet van deze bloopers uit het vierde seizoen van Familie Kruys!

De cast

Ook Linda de Mol speelt een grote rol in het door haar zelf bedachte programma, dat al sinds 2015 bij RTL wordt uitgezonden. In seizoen 5 zien we onder andere ook Elise Schaap, Rop Verheijen en Frederik Bom terug op onze schermen!