familie gillis massa is kassa peter nicol boekpresentatie

Familie Gillis: Massa is Kassa stond vanavond in het teken van de boekpresentatie van Peter Gillis. We zagen de schoonouders genieten van de exotische hapjes en belandden daarna op de roast van Nicol. Kijkers smullen van zoveel ongemak! 

De biografie van Peter Gillis

Peter Gillis presenteerde vanavond zijn biografie in Familie Gillis: Massa is Kassa. Het heugelijke evenement vond plaats in Maastricht, waar een kerkje af werd gehuurd. Peters kinderen, Mark, Ruud en Inge, waren er natuurlijk bij, net als vriendin Nicol. Die laatste nam ook haar ouders, Henny en Nelis, mee. Kijkers gieren het uit wanneer ze zien hoe Peters schoonouders zich de exotische hapjes en drankjes goed laten smaken… Zelfs als ze eerst op de grond zijn beland!

'Nicolleke, dat is klaar'

En alsof dat nog niet grappig genoeg was, was er ook nog heel wat te lachen tijdens de boekpresentatie zelf. Peter overhandigde zijn kinderen de eerste exemplaren van zijn spraakmakende autobiografie. Daarna was Nicol aan de beurt: “Ze heeft het nog niet gelezen”, vertelt Peter aan de volle zaal. “Ze zat in het begin haar eigen ermee te bemoeien. Ik zeg: 'Nicolleke, dat is klaar'. Het is mijn biografie en niet die van jou. Ga maar gauw ergens in een hoekje zitten lezen.

Article continues after the ad

De liefde spat er vanaf! Gelukkig mocht Nicol nog net wel de boeken van Peter signeren…

Even terugblikken op eerdere Familie Gillis: Massa is Kassa-uitzendingen? Vorige week kregen kijkers ‘kromme tenen’ van de flirtpoging van Mark. En eerder was het ‘gruwelen’ om de culinaire hoogstandjes van Peter

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen!