Peter R. de Vries, De Mol

Nadat zaterdag al diverse kranten vol stonden met rouwadvertenties voor Peter R. de Vries is dat deze maandag niet anders. Ook de familie De Mol, Carlo Boszhard en Femke Halsema laten in De Telegraaf van vandaag van zich horen. 

Article continues after the ad

Zo willen o.a. Linda, Johnny en John de misdaadverslaggever bedanken voor alles wat hij heeft bereikt.

Steunpilaar voor velen

"Lieve Peter, er is geen tweede zoals jij: integer, oprecht, vasthoudend en betrokken", schrijft de familie De Mol in een rouwadvertentie die te lezen is in De Telegraaf van vandaag. "Dank voor je steun en dat je er altijd voor ons was. Wij wensen alle dierbaren van Peter heel veel sterkte en kracht. Familie De Mol." 

Liefde en kracht toegewenst

Ook Carlo Boszhard en zijn vriend Herald, die Peter R. de Vries beter leerde kennen tijdens Make Up Your Mind, brengen een eerbetoon aan de neergeschoten verslaggever. "Voor altijd onze held, Peter. R de Vries. Veel liefde en kracht voor de familie, partner en iedereen die met Peter heeft mogen werken." Femke Halsema sluit zich daar als burgermeester van Amsterdam namens het stadsbestuur bij aan. "Peter R. de Vries. Heldhaftig, vastberaden, barmhartig. Amsterdam huilt." 

Publiekelijk afscheid

Komende woensdag kan iedereen die dat wil afscheid nemen van Peter R. de Vries, zo bleek gisteren bij RTL Boulevard. "Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen." Het publieke afscheid vindt plaats op woensdag 21 juli van 11.00 tot 20.00 uur in het Koninklijk Theater Carré. Lees er hier meer over.