Nederland moet het al véél te lang stellen zonder ‘Royke’ Donders’ realitysoap Stylist van het Zuiden. De show begon ooit op RTL, verhuisde daarna naar SBS6 en nu… komt de gezellige Brabantse familie gewoon terug!

Article continues after the ad

Althans, als het aan Roy zelf ligt. “Ik ben in gesprek met een aantal tv-producenten om weer terug te keren op het scherm”, zo vertelt hij in De Telegraaf. En dat is maar goed ook: Stylist van het Zuiden seizoen 6 dateert alweer van 2017. Hoe zou het nu zijn met ‘ons’ Rian, mama Nel en vader Frans?
 

Failliet

De laatste tijd ging het leven van Royke niet bepaald over rozen. De zingende huispakkenondernemer runde een winkel in hartje Tilburg, maar die ging failliet. Daarnaast verloor hij vorig jaar zijn opa én oma. Tot overmaat van ramp liep zijn relatie met Marvin spaak. Hij luchtte zijn hart in RTL Late Night.
 

 

BN’er BFF

In het Telegraaf-interview onthult hij dat de herrezen tv-ster Patty Brard (AKA de redding van RTL Late Night) inmiddels een BFF is. Samen praten ze onder meer over financieel moeilijke tijden, die Patty óók ooit meemaakte. “Het is fijn ergens je ei kwijt te kunnen.”

Het is nog niet bekend bij welke zender Roy Donders terugkeert. We houden je op de hoogte!