Op Memorial Day herdenken Amerikanen gesneuvelde militairen, en staan ze stil bij mensen die ze hebben verloren. Worstelaar Hulk Hogan dacht met weemoed terug aan zijn fijne dagen met Jackass-ster Bam Margera… Wacht eens even, is die dood?

Article continues after the ad

Deze Memorial Day bracht Hulk Hogan een ontroerende aan zijn overleden vriend; zijn goede, goede vriend Bam Margera, bekend van Jackass en Viva La Bam!

Maar wacht eens even… Bam Margera is toch helemaal niet dood? Zijn televisie- en filmcarrière wel, maar dat bedoelt de Hulkster hier niet! Kijk maar! De Margera’s zaten ondertussen lekker te chillen in hun zwembad!

Verkeerde Jackass

Hulk Hogan haalde Bam per ongeluk door elkaar met Jackass-collega Ryan Dunn. Dunn kwam in 2011 om het leven, toen hij aangeschoten zijn Porsche tegen een boom parkeerde. Dunn reed volgens het politieonderzoek ruim 200 kilometer per uur, bij het ongeval kwam ook zijn passagier Zachary Hartwell om het leven.

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat je even vergeet welke boezemvriend ook alweer overleden was. Toch roept Hulk Hogans tweet een paar interessante vragen op. Dacht hij al die tijd al dat Bam Margera dood was? Is hij nu superblij dat dit toch niet het geval is? Margera zelf heeft nog niet gereageerd op de ontstane verwarring.

Hoe goed ís de vriendschap tussen Bam en Hulk eigenlijk? Hogan tweette dat hij graag weer eens met Bam had willen afspreken: gaat hij dit nu ook werkelijk doen?

Hoewel de situatie nogal pijnlijk is voor alle partijen, is Hogans verwarring (een beetje) begrijpelijk. Margera haalde voor Jackass de meest bizarre stunts uit. Na Dunns ongeluk in 2011 vertelde Margera dat zijn collega altijd gevaarlijk reed, en vrienden al langer vreesden voor een fataal ongeluk.

In 1996 sloegen Dunn en Margera al eens acht keer over de kop, op dezelfde plek waar Dunn in 2011 zou overlijden. Misschien haalde Hulk Hogan die verhalen een beetje door elkaar…

Anyway, bel Bam, Hulk! Doe iets leuks met je boezemvriend, nu het nog kan!