Sommige acteurs schamen zich een beetje voor de wat minder serieuze rollen die ze spelen. Ze verschijnen uitsluitend in smokings op premières, en vervolgens kan er geen lachje af. Ezra Miller is níet zo’n acteur. Op de première van Fantastic Beasts 2 straalde hij in een… Hedwig-outfit!

Miller verscheen gisteravond in het wit op de Londense première van Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. Het leek er even op dat Harry Potters uil Hedwig tot mens omgetoverd was!

Article continues after the ad

De acteur liet het daar niet bij, want zijn handen waren volgeschreven met de ‘ava kedrava’-spreuk; niet alleen gevaarlijk omdat je daar alles mee doodt, maar (vooral) ook voor zijn hagelwitte kostuum!

Extra Miller

Millers extravagante outfit komt niet echt uit de lucht vallen. De acteur houdt wel van gewaagde fashion-keuzes. Miller baarde vorige week ook al opzien, toen hij in Parijs verscheen in een bizarre Dementor-jas!

Op Comic-Con straalde hij helemaal, toen hij bij een Fantastic Beasts-panel verscheen als het Nintendo-figuur Toadette. Je kunt het hebben, Ezra!

Voor Miller stopt de entertainment niet zodra de regisseur ‘cut’ roept! Erg leuke eigenschap van de 26-jarige acteur. Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald draait vanaf deze week in de bioscoop. Als Harry Potter-fan heb je je kaartje waarschijnlijk al lang gereserveerd, maar lees tóch maar even onze recensie.