Lucifer Tom Ellis

Kijk, wie hot is en wie niet, is natuurlijk hartstikke relatief, maar een lekker ding is een lekker ding. En over deze 7 mannen valt niet te discussiëren! Je weet wel, van die mannen waar je speciaal voor naar Netflix gaat, alleen maar om ze te bewonderen. Dit zijn volgens ons de 7 heetste mannen van Netflix: 

1.   Tom Ellis

The devil himself! Als Lucifer Morningstar weet Tom Ellis mens en demonen voor zich te winnen. We kijken dan ook smachtend uit naar het nieuwe seizoen van Lucifer (dit is wanneer die uitkomt), zodat we Tom (nu dubbel!) weer kunnen zien schitteren op ons scherm. En dan drukken wij het nog heel zacht uit. De fans kunnen er ook wat van: 

 

2.   Chris Hemsworth

De gebroeders Hemsworth zijn allebei zeker niet slecht om naar te kijken, maar met zijn grote Netflix-hit Extraction wist Chris toch meer punten te scoren. Wat. Een. Hunk! We werden allemaal weer even eraan herinnerd dat Chris Hemsworth niet voor niets Thor mag spelen. En laten we eerlijk wezen: een vechtende stoere man die ook nog eens een hart van goud heeft, is toch too good to be true?

 

3.   Zac Efron

Kunnen we even een momentje nemen voor deze transformatie? Oh. My. God. Er zit een wereld van verschil tussen de Zac Efron die we bij High School Musical leerden kennen en de 'daddy' die een wereldreis maakte in de nieuwe Netflix-docu. We willen Zac dan ook even bedanken voor deze hoognodige upgrade. Want wow! Zo mag hij vaker bij ons in beeld komen!

Article continues after the ad

 

4.   Brad Pitt

We hielden 20 jaar geleden al van hem en nog steeds weet Brad Pitt met dat lachje menig vrouwenhart te smelten. We konden onze oren niet geloven toen hij besloot even een pauze te nemen van de Hollywood-wereld. Wanneer zien we Brad weer terug op het witte doek? Wij kopen in ieder geval een kaartje en slingeren Once upon a Time ... in Hollywood nog eens aan!

 

5.   Noah Centineo

Deze knapperd beleefde zijn grote doorbraak met de Netflix romcom To All the Boys I’ve Loved Before. Sinds die megahit lijkt Noah wel hét gezicht van elke Netflix-tiener romcom die er wordt gemaakt. Wij klagen niet hoor! We zouden ze allemaal kijken! BuzzFeed leek het een leuk idee om de spetter met wat puppies te laten spelen. Kijk en smelt:

Het tweede deel van To All The Boys I've Loved Before staat ook al op Netflix! 

6.   Idris Elba

Idris zit al jaren in het vak en lijkt maar niet ouder te worden! We zouden nog steeds een beschuitje met de acteur willen eten. Hij speelt meestal een best intense man, maar eigenlijk is het een schatje! Een heel erg knap schatje. Die 'Sexiest Man Alive'-titel was zeker verdiend!

 

7.   Sam Heughan

Sam Heughan is echt onze guilty pleasure op serie-gebied. Je verdrinkt toch gewoon in die blauwe ogen?  Alleen die baby blues zijn al reden genoeg om aan Outlander te beginnen. En geloof het of niet, Sam is single! Wij weten waar we onze volgende vakantie door gaan brengen. Wist je dat hij eigenlijk ook in Game of Thrones wilde spelen? Dat zou ook wel vet zijn! 

Heb je nog meer Netflix-lijstje nodig? Die hebben we! Hier vind je bijvoorbeeld de 10 beste films die de streamingdienst te bieden heeft. En we hebben ook alle nieuwe content van juli voor je op een rijtje gezet.