Ron Boszhard

Volgens De Telegraaf zingen er al tijden geruchten rond dat het extra WIDM-seizoen, dat ná de zomer op tv komt, wordt gevuld met oud-deelnemers. Een soort 'all star'-reeks dus. Keren fanfavorieten Ron Boszhard en Nikkie de Jager terug?

Article continues after the ad

We weten al een tijdje dat de opnames van het extra seizoen - ter ere van het 20-jarige WIDM-jubileum - al hebben plaatsgevonden. Een hele opluchting natuurlijk. Het 'gewone' seizoen zit momenteel wel een beetje in de penarie vanwege de corona-reis-verboden, maar daarover later vast meer. Even terug naar het extra seizoen: wie gaan daar aan meedoen?

All star

"Al een tijd wordt gesuggereerd dat het om een all star-reeks zou gaan", schrijft De Telegraaf. De krant verwijst naar fanatieke Molloten die online, op fora en Insta, al de nodige hints en speculaties verzamelden. "Zo wordt op Instagram en fora al geschreven dat de mogelijke locatie ergens in Europa (Italië?) is. Ook wordt gesuggereerd dat het om een reeks met oud-deelnemers kan gaan, ter ere van het jubileum."

NikkieTutorials

Niets is wat het lijkt

Waar de krant op doelt met de mogelijke Italië-locatie, is niet duidelijk. Men schrijft er namelijk niet bij waar de Molloten dat op baseren. En die 'all stars' die mogelijk meedoen? Dat baseren de Molloten deels op een vraag die de makers ooit via sociale media stelden: 'welke kandidaat zou jij een nieuwe kans willen geven?'. Het bewijs is dus een beetje dun, maar áls er inderdaad oud-deelnemers terugkomen, moeten wij meteen denken aan fanfavorieten als Ron Boszhard - die tot twee keer toe afviel - en Nikkie de Jager, die door de dood van haar broertje vroegtijdig afscheid nam, maar gedurende haar afleveringen een hilarische, verpletterende indruk maakte op miljoenen Nederlanders. Het enige dat AVROTROS wil zeggen over de nieuwe, al dan niet 'oude' kandidaten: "houd de komende tijd de socials goed in de gaten". Hmmm, spannend!