Hoera! Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van Grey’s Anatomy, er zijn twee extra afleveringen besteld door de Amerikaanse zender ABC! Dit veertiende seizoen telt dus geen 22, maar wel 24 afleveringen! En dat is nog niet alles.

Article continues after the ad

300

Want de ziekenhuisserie is dichtbij een gigantische mijlpaal: volgende week donderdag is de 300ste aflevering in Amerika op de buis. Heel veel is er niet over bekend, maar er sijpelen langzaam wat kleine details naar buiten. Zo voelt de aflevering als ‘een liefdesbrief voor de fans’ zegt één van de producers in een interview met de Amerikaanse website TVLine. Daarnaast zegt ze ook dat elk personage uit de afgelopen 14 jaar op een bepaalde manier voorbij zal komen in de 300ste aflevering. OMG!

Betekent dit dan dat we Derek Shepherd (Patrick Dempsey), Cristina Yang (Sandra Oh) en Callie Torres (Sara Ramirez) terug gaan zien binnenkort? Dat is nog eventjes afwachten, de 300ste Grey’s Anatomy is volgende week in Amerika te zien. Net5 begint in januari met het uitzenden van nieuwe afleveringen.