Het verandert zo langzamerhand in één grote clusterfuck, daar bij RTL. Het bedrijf pakt de hele Expeditie Robinson-gate niet zo handig aan. Volgens geruchten wilde Art Rooijakkers namelijk wél ‘de nieuwe Dennis’ worden.

Article continues after the ad

Roddelkoning Albert Verlinde, terug van weggeweest met het tot nu toe slecht scorende 6inside, slingerde het gerucht gisteren al de wereld in. We zetten het even voor je op een rij want anders is het absoluut niet meer te volgen.
 

Art: ja of nee?

Eerst zei Art dus resoluut nee toen RTL hem vroeg Dennis Weening te vervangen bij Robinson. Het leek te veel op Wie is de Mol? en daar voelde Art even niet zoveel meer voor, vond hij toen. Zelfs in het nieuwe jaar voelde hij zich genoodzaakt om het nóg een keer definitief te zeggen: nee, hij wil echt niet
 

Toch wel?

Nu sluipt er toch een spreekwoordelijk aapje uit de mouw. Volgens Albert Verlinde zei Art tijdens zijn contractbespreking namelijk het volgende: “Ik wil Expeditie gaan doen, maar niet het eerste jaar, want dat is onsympathiek en dat wil ik niet.” RTL zei toen alvast tegen Dennis Weening dat het voor hem stopte. Verlinde sprak hierna met Weening zelf, die nogal teleurgesteld reageerde. “Als Art niet gezegd had dat hij het wilde doen, dan had ik daar nog gewoon gestaan.” Ai, pijnlijk.
 

Nieuwe presentator

“Volgens mij is RTL, en ze zullen me wel weer neerschieten als ik het allemaal vertel, echt wel bezig met een ander”, zegt Verlinde. Nou, kom maar op met die namen dan! “Er worden twee namen genoemd: Kaj Gorgels (foto hieronder) en John Williams.”
 

Nóg meer Expeditie!

Daarnaast onthult Verlinde dat er dit jaar gewoon nóg een Expeditie Robinson komt, maar dan op Videoland. Hmm, oke. We zijn alvast erg benieuwd!