Presentator Art Rooijakkers gaat definitief niet aan de slag als presentator van Expeditie Robinson. De geruchtenmolen draaide de afgelopen tijd overuren en Art leek zonder twijfel af te reizen naar de onbewoonde eilanden. Maar daar zet het management van Art nu een streep door.

Article continues after the ad

 

"Wij kunnen bevestigen dat Art Rooijakkers inderdaad Expeditie Robinson niet gaat presenteren. Daar willen we het graag bij houden", meldt het management van Art aan RTL Boulevard. De oud Wie Is De Mol?-presentator is sinds vorig jaar in dienst bij RTL en er werd al snel gedacht dat-ie zich opnieuw aan proeven zou gaan wagen. De presentator is daar ook daadwerkelijk voor gevraagd, maar bleek er helemaal geen zin in te hebben. Bovendien wil Art nieuwe programma's maken, wat lastig wordt als je een deel van het jaar in het buitenland moet vertoeven.

RTL moet dus nogmaals zoeken naar een presentator-partner voor Nicolette Kluijver. Haar maatje Dennis Weening werd eind oktober door RTL na zeven Expeditie-seizoenen ontslagen als vaste presentator