Expeditie Robinson lijkt populairder dan ooit. Er is zelfs een musical over de realityhit in de maak!

Article continues after the ad

Vamos

‘Expeditie Robinson: The Musical’ klinkt als een viral video van Zondag met Lubach. Maar dankzij Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment is het binnenkort werkelijkheid. Deze productiemaatschappijen maakten eerder de musical Vamos, gebaseerd op de hitserie Ik Vertrek. Nu is het populaire realityprogramma van RTL 5 aan de beurt!

Sensatie

De musical heeft de veelzeggende titel Expeditie Eiland meegekregen. Ruud Salomon, bedenker en presentator van het realityprogramma Expeditie Eiland, hoopt op sensatie. Om dat te bereiken, heeft hij drie zeer uiteenlopende gezinnen op een onbewoonde eiland in de tropen gedropt. Salomon krijgt wat hij wil: het vliegtuig is nog niet geland, of de deelnemers vliegen elkaar al in de haren!

Gerard Joling

De regie van Expeditie Eiland is in handen van Martin Michel. Hij tekende eerder voor musicals als Grease, Hairspray en Legally Blonde. Over de cast is nog niets bekend en ook weten we nog niet welke liedjes te horen zullen zijn. Wij hopen in ieder geval op nummers als ‘Mrs. Robinson’ van Simon and Garfunkel, ‘Ticket to the Tropics’ van Gerard Joling, ‘Survivor’ van Destiny’s Child en 'Op een Onbewoond Eiland' van Kinderen voor Kinderen!

Expeditie Eiland zal vanaf september in de theaters te zien zijn.