frank en rogier rob goossens rtl boulevard

RTL heeft de vermoedens bevestigd: er worden voorlopig geen nieuwe programma's met Frank en Rogier gemaakt. In ieder geval niet met de ex-geliefden samen… Die kans hebben ze 'verkloot'!

De Druiventros was een test

Frank en Roger hadden groot succes met hun programma’s Paleis Voor Een Prikkie en Frank en Rogier Checken In. Ondanks hun lelijke scheiding dachten Frank en Rogier eerder nog dat ze best samen konden werken. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat De Druiventros: D'r Op Of D'r Onder eigenlijk een soort test was. Helaas bleek dat de sfeer niet meer als vanouds was: “Er werd helemaal niet meer gekibbeld”, stelt Rob. “Dat hebben ze gewoon verkloot.

'Frank ziet kansen voor zichzelf'

Dat De Druiventros: D'r Op Of D'r Onder tegenviel, leidde tot een drastische beslissing: “Frank heeft deze zomer te horen gekregen dat hij niet meer samen met Rogier op de set werd verwacht." Ondanks dat RTL geen "tijdspad" aan die beslissing hangt, verwacht Frank niet meer dat ze nog met z’n tweeën programma’s gaan maken. "Hij hoopt wel dat ie in zijn eentje nog iets kan gaan maken of een nieuw duo kan gaan vormen. (…) Hij ziet kansen te over voor zichzelf.” Zo zou Frank maar wat graag het tegenvallende Hai Society van Jaïr Ferwerda overnemen, stelt Rob.

Article continues after the ad

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.