Daniel Craig als James Bond 007 in No Time to Die 2021

In No Time To Die wordt James Bond geconfronteerd met de grootste vijand uit zijn carrière. Niet de megalomane superschurk Safin (gespeeld door Rami Malek uit Bohemian Rhapsody), maar het coronavirus. Door de pandemie is de bioscooprelease al verschillende keren uitgesteld, wat filmstudio MGM volgens insiders al tussen de 30 en 50 miljoen dollar heeft gekost. Volgens Variety is de studio dan ook op zoek gegaan naar alternatieve opties, waaronder een exclusieve deal met Netflix!


Netflix en Apple

Verschillende streamingdiensten, waaronder Netflix en Apple, zouden met MGM hebben gesproken over de aankoop van No Time To Die. De studio zou 600 miljoen dollar hebben gevraagd voor de exclusieve release van het nieuwe 007-avontuur, een prijskaartje waar de gemiddelde Bond-schurk zich niet voor zou schamen! Volgens de insiders die Variety heeft gesproken vonden de streamingdiensten dat bedrag wat al te eh… bont.

 

Article continues after the ad


Daniel Craig

MGM ontkent overigens dat zij No Time To Die hebben aangeboden aan de streamingmarkt. “Wij reageren niet op geruchten. De film is niet te koop. De releasedatum is uitgesteld tot april 2021 zodat de fans No Time To Die gewoon in de bioscoop is te zien”, verklaart een woordvoerder van de studio. Als de film niet opnieuw wordt uitgesteld, zal de laatste Bond-film met Daniel Craig vanaf 1 april 2021 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!