Wendy van Dijk

Vorige week werd bekend dat faillissement is aangevraagd voor fitnessbedrijf DISQ van Wendy van Dijk en haar (inmiddels ex)zakenpartner Robbert Boekema. De gemoederen lopen hoog op: hij bevestigt nu dat Wendy beslag heeft laten leggen op zijn woning.

Article continues after the ad

Weekend vraagt Robbert of het inderdaad zo is dat Wendy beslag wil leggen op zijn woning. "Ik wil hier eigenlijk niks over kwijt, want we zijn in gesprek over een oplossing. Ik wil geen olie op het vuur gooien, maar dat klopt ja."


Kinderen

Naar verluidt konden de twee het niets eens worden over de toekomst van hun bedrijf en ontstond er een patstelling, met faillissement tot gevolg. Een heftige situatie voor beiden. Volgens Robbert heeft het allemaal enorme impact op zijn gezin. "Het is thuis niet heel gezellig. Mijn kinderen vragen mij: ‘Gaat Wendy ons huis afpakken?’ Ze zijn heel bang dat we er uit moeten." Robert gaat er voor zijn kinderen alles aan doen om de woning te behouden. "Maar met Wendy van Dijk weet je het nooit", sneert hij.

Personeel

Volgens Robbert "is er veel verdriet" onder personeelsleden. Die moeten op zoek naar ander werk. "Ik hoop dat het voor iedereen snel achter de rug is. Ik zit met mijn handen in het haar." Vorige week is er een curator aangesteld. Dat ziet hij echter somber in. "Er komen sowieso geen winnaars uit iets waarbij ieder z’n eigen weg gaat. Ik ben maar een kleine speler vergeleken met Wendy." Wendy heeft later niet meer publiekelijk gereageerd op de hele kwestie. Ze liet vorige week nog wel van zich horen door het faillissement te bevestigen aan Shownieuws.