Marco Borsato

Marco Borsato had acht jaar lang een relatie met model Denise Boekhoff. De zanger, die nog altijd bijkomt van een heftige burn-out, heeft weer contact gezocht met zijn oude vlam, zo bevestigt ze zelf aan weekblad Story.

Article continues after the ad

Het gerucht dat Marco na zijn scheiding van Leontine - die de showmedia ook blijft domineren - weer contact zocht met Denise, blijkt te kloppen. En dat vindt ze best fijn! "Ik ben blij dat Marco weer van zich heeft laten horen."


'Blijft speciaal'

Als je zolang lief en leed deelt, ontstaat er iets speciaals, zo vindt Denise. "We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal." En ja, dus "ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt".

Geen fysiek contact

"Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven", gaat Denise verder. En nee, het is niet zo dat het liefdesvlammetje weer is aangewakkerd. "Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek", benadrukt het model. "Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt."