Fotograaf
Instagram @privedetectivesander een Brunopress
Erica Meiland en Sander van Betten

Schenk alvast maar een beetje rood bij, want we hebben weer drama te pakken: privédetective Sander van Betten gaat binnenkort een 'flink boekje opendoen' over zijn ex Erica Meiland én hij roept nóg een bedrijf op om alle banden met de Meilandjes te verbreken...

Article continues after the ad

Na Hallmark cancelde ook Emma Sleep de samenwerking met een Meilandje. Het matrassenbedrijf wil niet meer samenwerken met Maxime na de Islamkritische uitspraken van Erica Meiland in haar biografie 'De Motor achter De Meilandjes'. Het bedrijf gaf Maxime wel de kans om te zeggen of ze het wel of niet eens was met haar moeder, maar ze reageerde niet - en eigenlijk was het al duidelijk dat 'Max' vol achter haar moeder staat. Enter Sander van Betten, die nu flink wat olie op het Meiland-vuur kwakt.

Sander vs. Erica

De privédetective ligt al langer in de clinch met Erica. Sander houdt bijvoorbeeld vol dat hij seks had met Erica en dat ze in een serieuze relatie zaten, terwijl zij aangaf dat ze niet eens hebben gezoend. 'Eer' gooide vervolgens via het boek nog wat modder richting Sander, die nu wild om zich heen slaat via Twitter. Zo... waarschuwt (?) hij dat-ie binnenkort een flink boekje zal openklappen over Erica en de fam... "Wraak maakt het leven mooi", aldus Sander.

 

HelloFresh

Sander gaat ook nog een stapje verder in zijn strijd tegen de bekendste realityfam van Nederland. Zo roept hij HelloFresh - een van Maxime's Insta-partners - op om ook afstand te nemen van Maxime vanwege Erica's beruchte hoofddoekjes-uitspraken (dit heeft het bedrijf gedaan, zo weten we inmiddels). Sander bijt zich voorlopig helemaal vast in de Meilandjes. "Ik laat mij door niemand een trap nageven en beledigen. Niemand. Ik blijf hier nog jaren mee doorgaan."

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.