Samantha de Jong, Gerrit

Vorige week barstte de bom tussen ex-realityster Samantha de Jong en haar verloofde Gerrit. Hij bleek niet de vader van de onlangs geboren Djemino en zij betichtte hem van agressief gedrag. Sindsdien wil Gerrit niets meer met zijn ex te maken hebben, maar hij uit nog wel even zijn zorgen in Story.

Article continues after the ad

Volgens Gerrit zou het namelijk niet goed gaan met zijn ex-liefje. Ze zou weer op het verkeerde pad terecht zijn gekomen.

Het normale gezinsleven

"Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven", vertelde hij vorige week nog aan Story. "Maat ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons. Ik wil niet met een vrouw trouwen die weigert te zeggen waar ze soms urenlang uithangt." Helaas lijkt het nu ook weer die kant op te gaan. "Ik weet dat ze is teruggevallen in haar oude leventje. En dat allemaal omdat ze er niet tegen kan om een normaal gezinsleven te leiden. Dat vindt ze kennelijk te saai."

Bemoeienis van Jeugdzorg

Gerrit maakt zich dan ook ernstige zorgen over de pasgeboren Djemino. "Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom", onthult hij aan het weekblad. "Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby's tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont."

 

Aan de bel trekken

Volgens Story zou haar ex Rolf die zorgen nu ook delen. "Samantha heeft een berichtje naar mijn werkgever gestuurd, omdat ze mij niet kan bereiken. Ik tob zelf met mijn gezondheid en lig veel in het ziekenhuis. Maar ik hoor allemaal veel verontrustende berichten. Ik ga haar nu zeker bellen. Want ik zal er alles aan doen om haar nu te helpen", bevestigt hij. We kunnen alleen maar hopen dat de voormalig realityster haar rust snel terugvindt!

Samantha de Jong zelf heeft op dit bericht na nog niet op het hele verhaal gereageerd.