Yasmine in Ex on the Beach
Source
MTV

Realityster Yasmine Pieraerds, bekend van de heerlijke schandaalshow Ex on the Beach, deelt schokkend nieuws. Ze gaf een afterparty in eigen huis, maar toen één van de gasten niet wilde weggaan, werd ze zwaar mishandeld.

Article continues after the ad

Yasmine, die je ook zou kunnen kennen uit Temptation Island, beschrijft op haar Instagram wat er allemaal gebeurde. "Gisteravond ben ik op een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde."

Mishandeling

Yasmine gaat de naam van de dader vooralsnog niet prijsgeven. "Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden." Ook komt ze met een advies: "Mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen".

Verwondingen

Een kapotte lip, een scheve neus en een dik oog - het ziet er allemaal niet best uit voor Yasmine. Ook heeft ze een gebroken neus. "Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht."