Olivia, Ex on the Beach
Beeld: MTV

Olivia werd bekend door haar deelname aan Ex on the Beach. De sexy blondine lijkt het ideale leventje te hebben, maar in het YouTube-programma Talk to My Manager doet ze een schokkende onthulling. De reality-ster heeft al drie jaar geen gevoel in haar linkerbeen!

Al 3 jaar afzien

"Veel mensen denken dat ik zo'n perfect leventje leid, maar ik heb drie jaar geleden echt een zwaar ongeval gehad en ik voel dus letterlijk niks in mijn been." Tijdens het uitgaan viel ze in een stuk glas dat dwars door haar zenuwen en spieren sneed. "Eerst werd mij verteld dat ik nooit meer zou kunnen lopen en ik kreeg zelfs een rolstoel mee naar huis."

Olivia wist grotendeels te herstellen, maar moet nog regelmatig naar het ziekenhuis ter controle. "Dan steken ze allemaal naalden in mijn been en zetten er elektriciteit op. Dat doet erg zeer. Ik ben echt al drie jaar heel hard aan het afzien.”

Article continues after the ad

Ex on the Beach

Na deze nare ervaring besloot Olivia dat ze alles uit het leven wilde halen. Zo belandde ze bij Ex on the Beach. Na een seizoen vol heftige confrontaties en ordinaire momenten ging ze naar huis met haar vlam Dennis. Na de opnames zijn de twee nog vaak gespot, maar het is de vraag hoe lang ze nog samen zullen blijven.

Viel jij ook in een zwart gat na de finale van Ex on the Beach? Dan zijn deze series echt iets voor jou!