Harrie Snijders, aka de 'dekhengst' uit reality-hit Ex On The Beach, is van de markt. Eerder teasede hij al dat het gaat om een 'bekende' en nu weten we ook echt wie de lucky lady is!

Article continues after the ad

De Brabantse bokser, die momenteel schittert in zijn eigen show Harrie: van het Kamp naar de Ring (dit is waarom je moet kijken), deed eerder nog al vaag over zijn nieuwe relatie. In het voorstukje van de nieuwe aflevering zien we echter dat 'ie niet van zijn kersverse 'verovering' af kan blijven. 
 

Er wordt weer vurig gefeest en wat gebeurde er eigenlijk na de stare-down van Boxing Influencers?⁠⠀⁠ ⁠Zie het allemaal volgende week maandag om 21:30 alleen op Spike!

Geplaatst door Spike Nederland op Dinsdag 22 oktober 2019

 

Vriendin van Harrie Snijders

RTL Boulevard deed wat speurwerk en achterhaalde wie de vrouw uit het filmpje precies is. Het gaat om... dj Madam Julie! "Ik weet niet, het klikt gewoon", aldus Harrie over zijn nieuwe vriendinnetje. "Ze is een spontane, leuke meid, ze draait ook als dj." En natúúrlijk - we hebben het hier tenslotte over Harrie - kan hij het niet laten om haar uiterlijk te bespreken. "Ze heeft zó'n kont!"
 


Boxing Influencers

Kijkers van Harrie: van het Kamp naar de Ring zien hoe de dekhengst zich voorbereidt op het boksevenement Boxing Influencers. Hierin neemt Harrie het op tegen niemand minder dan Danicio uit Temptation Island. Boxing Influencers is zaterdag 26 oktober om 21:00 live te zien op Spike. 
 

We weten dat zowel Danicio als Harrie keihard aan het trainen zijn, maar hoe gaat het eigenlijk met de voorbereidingen van de andere influencers voor 26 oktober? Zie Boxing Influencers 26 oktober LIVE op Spike!

Geplaatst door Spike Nederland op Dinsdag 22 oktober 2019


Harrie: van het Kamp naar de Ring is elke maandag om 21:30 te zien op Spike.