Kjeld Nuis, bedrogen

Kjeld Nuis mag dan wel de schaatshunk van het moment zijn, maar echt netjes is hij niet. Volgens zijn ex-liefje Jill de Robles heeft hij haar wél bedrogen en zou hij er ook nog eens over liegen. 

Article continues after the ad

Kjeld Nuis gaf eerder deze week in een groot interview in LINDA toe dat hij egoïstisch is geweest in zijn vorige relatie, maar dat hij haar nooit had bedrogen. "Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje - de zus van Sven Kramer - ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen", vertelt de schaatser aan zijn interviewer Saskia Noort.

'Gewoon' vrienden

Hij wil duidelijk maken dat Joy en hij lange tijd alleen maar vrienden waren. "Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden", maakt hij duidelijk. 

'Heb je wel'

Jill is het daar niet mee eens en haalt (net als de ex van Roy Donders) hard uit naar haar ex-geliefde. "Heb je wel, maar dat is oud nieuws", schrijft ze op haar Instagram Stories. "Heb je al 'vergeven' in het belang van (ons zoontje, red) Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn." Jill wil maar één ding: "Can I now live in peach #hoeboeiendisditallemaal?" We hopen dan ook dat het hierbij blijft en niet zo groot wordt als de André-Bridget-Monique-verhaallijn