Geert en Ingrid

Ingrid dook een tijdje terug opeens op in RTL Boulevard én Shownieuws als dé grote liefde van Geert uit Boer zoekt Vrouw. Achteraf gezien bleek dat misschien een béétje te voorbarig, zo vertelt ze vandaag in een nieuwe editie van weekblad Story.

Article continues after the ad

Geert, die momenteel flink de bloemetjes buitenzet met zijn BzV-buddy Geert Jan, maakte het vrij snel na dat Shownieuws-interview uit.

Ingrid over Geert?

Ingrid beschrijft de beginfase van hun relatie, die achteraf gezien ook meteen de eindfase bleek, als 'heel leuk'. "We hadden het echt heel leuk, dacht ik. Maar na de uitzending van Shownieuws op donderdag, verbrak hij op zondag onze relatie. Hij wilde rust." Geert zou tegen haar gezegd hebben dat ze net een getrouwd stel leken en dat hij geen contact meer wilde. Uiteindelijk hadden ze slechts een paar weken 'iets'. Het kan snel gaan! 

Haatreacties

Ingrid krijgt, net als een boze Geert, de nodige haatreacties te verduren. Via sociale media ontvangt ze klaarblijkelijk de nodige sneren, verwijten en allerlei andere nare berichtjes. En dat valt haar zwaar. "Ik word ten onrechte afgeschilderd als een lellebel."

'Lellebel'

Nou, een lellebel is ze allerminst. En dan komt er een persoonlijke ontboezeming waar we niet op hadden gerekend. "Ik ben niet eens met Geert naar bed geweest." Euhm... too much information, Ingrid! "We hebben een keer gezoend, een klein kusje."

Bekijk hieronder het inmiddels beruchte Shownieuws-interview: