Het leven heeft weer zin! Na een slopende queeste heeft Net5 eindelijk ‘hun’ nieuwe Bachelor gevonden.

Article continues after the ad

Robbert Jonkheer

De zongebruinde god in kwestie heet Robbert Jonkheer. Knap, zwoel, 32 lentes jong en IT-specialist bij Heineken. Zijn onberispelijke kaaklijn wordt enkel overtroffen door zijn fenomenale lach.

Persoonlijkheid?

We horen het je al denken: leuk hoor, maar heeft-ie ook een persoonlijkheid? JA! Tinder werkt naar eigen zeggen niet voor Robbert. “Dat heb ik weleens gedaan zoals, denk ik, iedere jonge man of vrouw anno 2017. Maar dat is heel snel en heel oppervlakkig, ik kwam er al gauw achter dat dat niets was voor mij”, aldus de kersverse Adonis.

Een man met looks die ook nog naar je luistert? Is dit de Notebook? Nee, dit is real life. Move over, Ryan Gosling, en neem je vervelende notitieboekje mee. Doe ons maar Robbert in een oldtimer. 

‘Ja, ik wil!’

Hoe deze man van adel zijn droomklus wist te bemachtigen? Hij werd aangesproken door twee vrouwen op een feestje. “Vrijwel meteen zei ik: ja, dat wil ik doen. Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch?” Zo is het maar net. Echte liefde vind je pas als er een cameraploeg op je porem is gericht.

Na een afwezigheid van maar liefst 5 jaar barst 22 november het romantische spektakel los. Op Net5 natuurlijk.