Even Tot Hier Mark Rutte Tweede Kamer fractievoorzitters smurfenlied

Yes! Gisteren ging het nieuwe seizoen van Even Tot Hier van start! In de satirische zaterdagavondshow nemen Niels van der Laan en Jeroen Woe iedere week op vrolijke wijze het nieuws op de hak. Uiteraard was er gisteren aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen én Vader Mark Rutte!

Mark Rutte en de Smurfen

De VVD werd wéér de grootste partij tijdens de Tweede Kamerverkiezingen… De rest van de partijen kon niet in de buurt komen van de overmacht van Mark Rutte. De VVD is groot en de rest is klein… Perfect voer voor Niels van der Laan en Jeroen Woe, die in Even Tot Hier een geheel toepasselijk Smurfenlied ten gehore brachten: Mark en de Smurfen!

Even Tot Hier gaat weer lekker

Vader Mark, Smurfin Sigrid; wat ons betreft was het Smurfenlied het hoogtepunt van de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Even Tot Hier! Maar eigenlijk was de gehele uitzending weer om van te smullen – het is niet voor niets een van onze favoriete tv-programma’s! Gelukkig zijn de kijkers dat roerend met ons eens! We zetten wat reacties op een rijtje:

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Voor nu nog even genieten van wat oude fragmenten? We lachten ons eerder al rot om Youp van ’t Hek en Wappie, T-Spoon en hun avocado’s en Gordon als Donald Trump!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: