clouseau even tot hier

Even Tot Hier zorgde vanavond weer voor een hoop hilariteit. Vooral de ode van Clouseau aan Mark Rutte en Hugo de Jonge viel enorm in de smaak: "Grandioos weer!"

Even Tot Hier over coronabeleid

Er was vanavond opnieuw genoeg te lachen in Even Tot Hier. In de satirische zaterdagavondshow nemen Niels van der Laan en Jeroen Woe iedere week op vrolijke wijze het nieuws op de hak. Vandaag moest vooral het coronabeleid het ontgelden. Zo bracht Clouseau bijvoorbeeld een ode aan Mark Rutte en Hugo de Jonge.

'Zoveel sloomheid heb ik nooit gezien'

 “Daar staan ze en zoveel sloomheid heb ik nooit gezien. Daar gaan ze, waar hebben jullie hen toch aan verdient. Aanstaande zaterdag was toch jullie lockdown klaar. Nu staan ze alweer voor aap, want nee, het is toch niet waar.” Jawel, de mannen van Clouseau herschreven speciaal voor Even Tot Hier de tekst van hun klassieker Daar gaat ze.

Article continues after the ad

De kijkers vinden het geweldig!

Het was alweer de derde aflevering van Even Tot Hier op rij die hoge ogen gooit! Gier nog even mee om ‘Wissel-G’, geniet van dit ‘briljante’ lied over Tata Steel en check dit hilarische optreden van Roel van Velzen.

Je ziet Even Tot Hier elke zaterdag om 21:30 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.