Seizoen 4 start op 9 januari

Volgende week begint het nieuwe seizoen van Celblok H op SBS6. Wat ging er ook alweer aan dit vierde seizoen vooraf? Fris je geheugen op met deze video!

More content below the advertising

Celblok H

Celblok H was met gemiddeld 1 miljoen kijkers vorig jaar een enorm succes. Gisteren kon je al naar een promovideo van het nieuwe seizoen kijken, maar misschien ben je ondertussen al lang weer vergeten wat er in die eerste drie seizoen ook alweer gebeurde.

In dat geval bof je, want SBS6 heeft aan je gedacht. In bovenstaande video word je in twee minuten weer behoorlijk bijgepraat over de ontwikkelingen in de eerste drie seizoenen. De voortdurende botsingen tussen Suus en Brinkhorst, het donkere geheim uit Brinkhorsts verleden, de brandstichting ... begint er alweer iets te dagen?

9 januari

Hoofdrolspeelster Isa Hoes liet eerder al weten hoe blij ze is met het aanhoudende succes van de serie: “Het is heel mooi dat we weer een nieuw seizoen hebben mogen maken, want ik weet hoeveel fans Celblok H heeft. Kijkers omarmen Celblok H en daar zijn we heel trots op!” Seizoen 4 van Celblok H gaat komende maandag, 9 januari, om 20:30 uur in première op SBS6.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.