Mis je Desperate Housewives nog iedere dag en ben je ook nog eens enorm fan van Dynasty? Dan heeft actrice Eva Longoria de meest briljante Spaanse serie voor je gevonden en naar de Amerikaanse televisie gehaald. En het beste nieuws van dit alles? Vanaf het komende tv-seizoen is ie te zien: Grand Hotel.

Article continues after the ad

Parelwitte stranden, blauwer dan blauwe zee en een familiehotel vormen de rode draad van Grand Hotel. Gooi daarbij duistere familiegeheimen, overspel en nieuwe generaties die alles anders willen doen in de mix en heb je hebt weer een sappig verhaal te pakken. Eva Longoria zelf speelt (vooralsnog) geen rol in de serie, aangezien ze op het punt van bevallen staat. 

ABC heeft eindelijk de eerste trailer onthuld en het ziet er allemaal uit om je vingers bij af te likken. Een definitieve startdatum is er nog niet. Ook weten we nog niet of en bij welke Nederlandse zender Grand Hotel te zien zal zijn. Maar één ding is zeker: onderstaande trailer loodst je sowieso door de kwakkelende Nederlandse zomer heen.