Eva Jinek

Meid, wat goéééd! Eva Jinek krijgt er binnenkort hele bekende buren bij. Niemand minder dan Martien en Erica Meiland komen vlakbij haar te wonen.

Article continues after the ad

Dat onthulde Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in de nieuwste Shownieuws-podcast. Oh ja: 'buren' moeten we in dit geval waarschijnlijk zien als een breed begrip. Een villa is natuurlijk vrijstaand met een dik perceel er omheen, dus je kunt niet letterlijk bij elkaar naar binnen gluren.

Martien en Erica Meiland

BN'er-buurt

De buurt-appgroep kende overigens al meerdere BN'ers, want naast Eva zit cult-presentator Harry Mens (Business Class) in een villa schuin tegenover die van Martien en Erica. Eva zal trouwens niet voor eeuwig kunnen wijnen, wijnen, wijnen bij haar nieuwe buren: ze vertrekt op den duur weer uit Noordwijk. Hoezo? Nou, ze kocht een indrukwekkende villa in Abcoude, maar die is nog niet helemaal af.

Martien en Erica: terug naar hun hometown

Voor Martien en Erica voelt Noordwijk als een warm bad. Daar woonden ze vroeger en het is ook de plek waar dochters Maxime en Montana opgroeiden. Over Maxime gesproken: die woont nu samen met haar vriend Leroy. Ook zij kozen voor good old Noordwijk. Hopelijk hebben Erica en Martien - die het huis van déze BN'er kochten - een betere start: Maxime begon het samenwonen met een gênante wc-blunder!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: