Bridget Maasland

Bridget Maasland en Rob Goossens suggereerden een paar weken geleden dat een zwangerschap van Eva Jinek de reden zou zijn dat Humberto Tan de talkshowzomer van haar overneemt. Humberto deed die uitspraken eerder al af als “idioot”. Een reactie van Eva bleef echter uit… Tot vandaag!

Humberto met nieuwe show naast Beau en Jinek

Humberto Tan voegt zich begin 2021 bij Beau van Erven Dorens en Eva Jinek. Hij mag dan op de zondagen de RTL 4-late night-talkshow voortzetten. Aankomende zomer is hij zelfs weer dagelijks te zien, ook met het oog op de sportzomer. Rob Goossens en Bridget Maasland bespraken het nieuwtje een paar weken geleden aan de desk van RTL Boulevard, waar ze leken te insinueren dat Humberto de talkshow misschien wel mocht overnemen omdat Eva zwanger is…

"Mijn broek zakte ervan af"

Zoals gezegd deed Humberto de uitspraken eerder al af als idioot. In de Nouveau (via Shownieuws) is te lezen dat Eva de suggestie dat ze zwanger zou zijn eveneens schandalig vindt: "Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren." Daarbij deelt ze nog even een extra sneer uit aan Bridget: "Dat nota bene een vrouw eraan meewerkt! Mijn broek zakte ervan af. Die twee hebben zich in mijn ogen volledig gediskwalificeerd."

Article continues after the ad

Misschien dat Bridget ook nu nog even op haar woorden terug wil komen? We houden het voor je in de gaten!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Jinek is vanaf vanavond – tot grote spijt van Beau – weer dagelijks te zien op RTL 4. Humberto is vanaf komende zondag wekelijks te zien op de zender.