Frank Kramer presenteerde gisteren zijn laatste voetbalwedstrijd bij Eurosport. En bij gebrek aan een afscheidsreceptie, besloot hij maar om zijn eigen feestje te bouwen!

Vannacht deed Frank Kramer namens Eurosport verslag van de wedstrijd tussen Atlanta United en Portland. En dat was niet alleen een bijzondere match omdat het de finale van de Amerikaanse voetbalcompetitie betrof. Het was namelijk ook de laatste keer dat de oud-voetballer en voormalig quizmaster verslag deed voor Eurosport. En dat hebben ze bij de zender geweten ook!

Article continues after the ad

 

Frank Sinatra

In tegenstelling tot het duffe voetbalcommentaar waar de fans het meestal mee moeten stellen, besloot Kramer het verslag op te leuken met anekdotes over zijn eigen voetbalcarrière, de Amerikaanse president, mijmeringen over de dood en en zelfs een nummer van Frank Sinatra! Eurosport was echter minder gecharmeerd van Kramers one-manshow. De zender voelde zich dan ook genoodzaakt om achteraf deze excuus-tweet te plaatsen.

 

Stunt

Op social media werd uiteenlopend gereageerd op de muiterij van Frank Kramer. De mensen die zich hadden verheugd op de belangrijke wedstrijd ergerden zich groen en geel. Maar er waren ook genoeg kijkers die de stunt wel konden waarderen. Die laatste groep wist zich te vinden in onderstaande tweet. En mocht je het je afvragen: wij zijn ook #TeamFrank!