Gisterenavond sloeg het noodlot toe. Europa waande zich in een acute paniekaanval. Families werden gedwongen om een gesprek te voeren tijdens het avondeten. Uit paniek werden zelfs de bordspellen uit de kast getrokken. En ook al duurde het niet lang, het voelde als een eeuwigheid. Want dames en heren, we durven het bijna niet nog een keer op je beeldscherm te melden: Netflix. Lag. Eruit.

En dat zorgde direct voor een piek in paniekreacties online. Rond 19:00 uur stroomden de meldingen binnen uit vooral Nederland, België, Engeland, Zweden en Italië. Een bittere dertig minuten lang kon Europa niet genieten van hun favoriete series en films en waren ze genoodzaakt dan wel naar een zwart scherm te staren of zich met ouderwetse RTL-programma's te vermaken. Mocht het troost bieden: Netflix heeft zich inmiddels verontschuldigd voor de overlast.

Article continues after the ad

Nu je er toch bent...

Weer bekomen van de schrik? Waarom niet één van deze verborgen Netflix-pareltjes kijken? Of zet deze kerstfilms en deze november-releases vast in je agenda.