Ethan Hawke

Fans van Sinister en The Purge hebben hier op zitten wachten: Ethan Hawke is weer te zien in een horrorfilm en die ziet er gruwelijk eng uit. 

The Black Phone

Acteerveteraan Ethan Hawke - die nu ook de MCU gaat betreden - speelt misschien wel zijn meest creepy rol ooit. In The Black Phone is hij een moordende goochelaar met de verontrustende naam ‘The Grabber’. Nadat vijf kindjes vermist zijn, wordt Finney Shaw de zesde als hij The Grabber tegenkomt op straat. Maar Finney laat zich niet zomaar uit de weg ruimen: hij komt erachter dat hij met een zwarte telefoon contact kan leggen met The Grabbers slachtoffers…

Blumhouse-warming

De productiemaatschappij achter de horrorfilm is Blumhouse en die hebben flink wat creepy toppers op hun lijst staan: Paranormal Activity, The Purge, Split, Get Out en Insidious zijn slechts een aantal voorbeelden van Blumhouse-producties. Oftewel: de verwachtingen zijn freaking hoog.

Article continues after the ad

The Black Phone komt naar verwachting uit in februari dus we moeten nog even geduld hebben. Wil je ondertussen lekker thuis griezelen? Bekijk dan deze beste horrorfilms op Netflix.

The Black Phone wordt op 3 februari in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.