Estelle Cruijff

Estelle Cruijff vertelt in een video-interview openhartig over de traumatische beroving die ze in 2018 meemaakte. Ze bespreekt hoe de angst nog steeds invloed heeft op haar leven. In het interview komen ook haar relatie met oom Johan Cruijff en Badr Hari ter sprake.

"Het is een trauma voor het leven”

In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg spreekt Estelle Cruijff zeer openhartig over de beroving die ze in november 2018 meemaakte. Ze werd het slachtoffer van drie mannen die haar bruut van haar scooter trokken om haar vervolgens te beroven van haar Rolex. Estelle heeft die gebeurtenis als zeer traumatisch ervaren: “Dat was zo meedogenloos. De angst beperkt nog steeds mijn hele manier van leven. Ik kijk continu om me heen en schiet in paniek als ik gevolgd denk te worden. Ik weet niet of ik het ooit zal vergeten, het is een trauma voor het leven.”

Estelle over oom Johan en Badr

Ondanks dat Estelle graag zo anoniem mogelijk door het leven zou gaan, bespreekt ze in het interview toch ook nog even een paar hoogte- en dieptepunten uit haar leven. De tv-persoonlijkheid en amateurfotograaf deelt bijvoorbeeld mooie herinneringen aan haar oom Johan Cruijff en vertelt over haar relatie met Badr Hari. Estelle noemt de tijd met de kickbokser rumoerig en hectisch: “Onze relatie lag enorm onder een loep. Na die avond in de Arena kregen we zo veel over ons heen. Dat was best wel moeilijk en maakte heel veel dingen moeilijk.”

Article continues after the ad