Eerder dit jaar trok Netflix de stekker uit de Sense8. Maar de sciencefictionserie krijgt nog een helpende hand aangereikt… uit zeer onverwachte hoek!

Article continues after the ad

Petities

Toen Netflix de serie Sense8 na twee seizoenen besloot stop te zetten, waren veel kijkers op z’n zachtst gezegd ‘not amused’. Na verschillende petities en fanacties werd besloten om nog een twee uur durende slotaflevering te produceren, zodat de serie in ieder geval op een fatsoenlijke manier kon worden beëindigd. Maar als het aan Alex Hawkings ligt, krijgt Sense8 een nieuw onderkomen op zijn kanaal: de erotische site xHamster!

'Ongewoon voorstel'

In een open brief aan Lilly en Lana Wachowski, de makers van de sciencefictionserie, schrijft de vice-president van xHamster: “We weten dat jullie plannen hebben voor een derde seizoen van Sense8, ondanks dat Netflix heeft aangegeven de serie stop te zetten. We snappen dat het een ongewoon voorstel is, maar we zouden Sense8 graag een nieuw thuis bieden op onze site.”

'Geen parodie'

Hawkins verzekert de makers dat zijn site de perfecte plek is voor Sense8: “We willen geen parodie maken of een goedkoop aftreksel, maar een echte revival van de serie.” De vice-president stelt verder dat zijn site het geld, de middelen en de bezoekersaantallen heeft om het idee te laten slagen. De gezusters Wachowski hebben nog niet gereageerd op het ongebruikelijke plan.