Massimo en Laura in 365 dni

De erotische film 365 Days ontving bakken vol kritiek, maar dat maakt de makers geen ene naakte reet uit. Ze pompen gewoon nog een tweede én derde film uit de omstreden Netflix-hit.

Dat maakte de streamingdienst bekend. De Poolse film maakt sinds vorig jaar Netflix onveilig en volgt maffiabaas Massimo. Hij wil binnen 365 dagen de jonge vrouw Laura veroveren. Daarom ontvoert hij haar en sluit haar op. De film zit vol zwoele seks en hete hoofdpersonen en heeft veel weg van Fifty Shades of Grey – maar dan een stuk slechter.

Stomende relatie

Vlak na de release van 365 Days (of 365 dni) maakte hoofdrolspeler Michele Morrone bekend dat er een tweede film aankomt. Daarin zullen Massimo en Laura hun stomende relatie verder ontwikkelen, maar er liggen kapers op de kust. De vraag is of het de twee lukt om hun relatie overeind te houden. Toch lijkt dat gegarandeerd met de komst van een derde film, waar nog geen details over bekend zijn.

Article continues after the ad

Veel kritiek

De eerste film was rete populair, maar ontving ook ontzettend veel kritiek. Woedende kijkers vonden ‘seksueel misbruik geen entertainment’. Ondanks al die reacties was het toch een favoriet bij de prijsuitreikingen, of nou ja … 365 Days werd genomineerd voor Slechtste Film van het jaar.

Het tweede en derde deel van 365 Days worden in 2022 verwacht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.